Wie is online
4 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
november 2012
Z M D W D V Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Kickboksgalanterieën

Ben nog nooit op een kickboksgala geweest en zal er ook wel nooit komen. Is het eigenlijk wel een sport? Alleen de naam al, sinds ‘s mensenheugenis verbonden met penoze-achtige types, zo niet met regelrechte criminele handelingen, zoals het in het politioneel vakjargon heet.

Meer op Manieren

(Gesproken column Omroep Best, 14.11.12, 18:10 uur.)

4 Reacties op “Kickboksgalanterieën”

  • peter stiekema:

    Politie en (officier van) Justitie waren fel gekant tegen de vrijlating van Badr Hari. Een van de voorwaarden die de rechter tegenover hem stelde was dat hij zich niet mocht vertonen in openbare (horeca)gelegenheden. Toch zat hij maandagmiddag doodgemoedereerd een broodje te eten in ‘Moustache’ in Amsterdam. Hij had kunnen weten dat de politie op hem loerde. Hij had, met andere woorden, beter zijn ‘snor’ kunnen drukken.

  • ‘Dagdicht’ van Emiel Bootsma op Twitter: ‘Als Badr nu een broodje eet / Springt justitie uit z’n vel / Maar een corrigerende tik van VVD’ers / Dat mag blijkbaar wel’

Reageer