Wie is online
7 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
september 2012
Z M D W D V Z
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Fred Teeven, gevaarlijk en primitief

Natuurlijk wil je de , je doodstraf voor iemand die de gore moed heeft. je huis te betreden om te bezien of er iets van zijn gading te vinden is, maar niemand heeft het recht om een indringer in zijn huis standrechtelijk te executeren.

Meer op SanteLOGie

Een reactie op “Fred Teeven, gevaarlijk en primitief”

  • Reppelaar:

    Waar jullie aan voorbij gaan, is dat dat geladen pistool al lang de waarheid is. Dat beeld van Sante Brun over de angstige inbreker is grappig maar hij zit er volkomen naast. Was het maar waar! Deze tijd brengt mensen voort die nergens voor terug deinzen. Bejaarden worden in hun eigen huis overvallen en om zeep gebracht. Juweliers worden door scootertuig door het hoofd geschoten. De vraag is dus hoe je daar mee om gaat. Ik vind het recht op zelfverdediging een basisrecht en al helemaal in eigen huis. Teeven denkt niet primitief maar laat zien dat ie goed begrijpt wat er leeft bij de mensen. Ik denk dat het belangrijk is dat politici laten zien de gewone man te begrijpen. Sante reageert primitiever dan Teeven zich zo ongefundeerd uit te laten. Kan ie het zelf beter? Waarom verdiepen jullie je niet eerst eens wat dieper in de feiten? Goede journalisten gaan eerst de feiten onderzoeken. Jullie zijn het die zich willen afzetten. Afzetten tegen de VVD. Zonder dan zelf met betere oplossingen te komen. Dit doet mij heel erg denken aan die twee muppets op dat balkonnetje in de Muppetshow: wow did you see that? What what? No, I was sleeping the hole show!

Reageer