Wie is online
10 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
augustus 2012
Z M D W D V Z
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Afgekeken van Sarah Palin

Alleen Geert voldeed aan de verwachting. Roemer liet zich bedremmeld voor leugenaar zetten terwijl hij toch echt naar waarheid uit het VVD-programma citeerde. Maar dat is een programma waar zelfs de eigenaar niet uit moet citeren als hij de verkiezingen wil winnen en dus schudde Rutte inderdaad als een geduldige schoolmeester het hoofd, en had Roemer het nakijken. Rutte en Wilders kregen een ordinaire nietes-wellesruzie waardoor Rutte de gelegenheid liet passeren nog eens zijn tirade van zaterdag te herhalen, over de socialisten, afgekeken trouwens van Sarah Palin, bij de vorige verkiezingen.

Meer op SanteLOGie

Een reactie op “Afgekeken van Sarah Palin”

  • Die reactie-timeline van RTL4 met een rode en een blauwe lijn voor slecht en goed werkte gesmeerd. Het gaf, zo samen op de bank met die tablet naast de trappist, het mensdom veel vermaak. Gelukkig zijn we politiek congruent, dus dat werd opjutten: blauw, blauw – rood, rood! Aardig waren ook de ’tussenpolls’ in de reclamepauzes. Zo wisten we ook al heel lang dat Samsom zou winnen.

Reageer