Wie is online
3 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
augustus 2012
Z M D W D V Z
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Jeanet de Jong, journalist van Ameland:

Ik ben niet de grootste hondenliefhebber en het is de ontlasting van de dieren die daar debet aan is. Niet zozeer de vlooien en teken die ze meebrengen in huis, of de stank wanneer ze in de regen hebben gelopen, of het kwijl of het geblaf of het gerij tegen het onderbeen van het bezoek. Ook niet het gekerm, het gekras tegen de deuren en de haren op de bank. Nee, het zijn de grote hoeveelheden stront die me tegenstaan.

(Persbureau Ameland)

2 Reacties op “Jeanet de Jong, journalist van Ameland:”

  • Redactie:

    Jeanet telde 47 verse hondendrollen bij één duinovergang.

  • Ik kwam hier deze week langs een hondenuitlaatplaats. Daarnaast is een park. Daar lagen de dampende drollen op het gras, niet op het omheinde terrein.

    Verder heb ik bezwaar tegen een reclamespot op tv waarop je een vies hondje ziet rondspringen en waarbij, bijvoorbeeld tijdens het serveren van ons hoofdgerecht, gemeld wordt dat de desbetreffende hondenvoeding leidt tot ‘stevige drolletjes’. Yech.

Reageer