Wie is online
16 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
augustus 2012
Z M D W D V Z
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Niks stompzinniger

 bruisend
In het analoge tijdperk, toen in camera’s nog rolfilmpjes zaten en je nieuwsgierig, vol spanning in de fotowinkel het mapje opende, waarin je afdrukken zaten, had je ook de straatfotograaf, die je op de kermis met vrienden of familie kiekte en je dan een bonnetje gaf, om het resultaat eventueel op te halen. Nu wemelt het op het internet van de sociale en/of zogenaamde nieuwssites, die hetzelfde doen als die straatfotograaf maar dan anders. Er is niks stompzinniger te bedenken, dan steeds weer dezelfde foto’s van grijnzende, bezweten, vaak bezopen koppen – kijk ons eens ‘n lol hebben -voorbij te zien komen. Die over de hele wereld – immers worldwideweb – allemaal op elkaar lijken.

Reageer