Wie is online
5 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
mei 2012
Z M D W D V Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Internet op de camping of op een eiland

Vriend S. gaat binnenkort met zijn camper drie dagen op een eiland in de Moezel staan. Hij rekent op WiFi, een draadloze internetverbinding dus, want hij ‘moet’ ook nog online aan zijn huis-aan-huis-krant werken, en heeft de nodige maatregelen genomen, om het signaal van de provider te versterken: een USB-wlan, oftewel een stick-ethernetadapter met (kleine) antenne, die net even meer oppikt dan de interne adapter van de laptop.

Ik zit al enkele weken op de communale camping De Hoge Weiden van het Zuid-Franse Sisteron en internet op dezelfde manier. Dankzij die stick in de caravan.

Verder op Manieren

Een reactie op “Internet op de camping of op een eiland”

  • Sterker nog, ik heb een configuratie gekocht waar behgalve de kleine antenne ook nog een joekel van een antenne bij is, voorzien van vier zuignappen waarmee hij aan de buitenkant van de auto geplakt kan worden. Meteen uitgeprobeerd: ik kreeg op 150 meter afstand nog 59 procent door van mijn thuisnetwerk!

Reageer