Wie is online
4 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archief
mei 2012
Z M D W D V Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Een tv-camera zoemt niet, maar zoomt wel

klimpark_535x423
Terwijl de eerste glaasjes roze prosecco werden gesignaleerd en de hapjes werden rondgedeeld kregen we een eindeloze reeks toespraakjes voor de kiezen van iedereen die gewend is duiten in zakjes te doen en zelfs op te treden als spuit elf, maar het journaille had intussen het echte novum ontdekt: vier piepjonge dansmeisjes die maar moeizaam met het klimpark in verband konden worden gebracht, maar op de tonen van iets van RadioParkstad zwierden en draaiden en daarbij uiteraard een prooi werden van de klikkende en zoemende camera’s. (Een tv-camera zoemt niet, maar zoomt wel.)

Belevenissen rond de Zuid-Limburgse vrieskist , een verslag op SanteLOgie

4 Reacties op “Een tv-camera zoemt niet, maar zoomt wel”

  • BB:

    Ik ben nooit dicht bij een camera, daarvoor ben ik te onbelangrijk, maar ik zou mij voor kunnen stellen dat hij een zoemend geluid voortbrengt, al was het maar beschrijvenderwijs, ook en vooral als hij in- en uitzoomt.

  • Trouwens, je hoeft helemaal niet zo belangrijk te zijn om een tv-camera op je gericht te krijgen. Eerder het tegendeel, denk ik wel eens.

  • Bij nader inzien zoemt een camera inderdaad niet. Hij snort. ‘Ten overstaan van de snorrende tv-camera’s gaf de minister-president toe dat hij fout was geweest, na de oorlog.’

Reageer