Wie is online
3 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven

Zal ik een kleedje spreiden

lenteOnder de bloeiende kersenbomen
zal ik een kleedje spreiden
Ik zet twee borden en twee kommen
en zal me naast jou vleien

Het gras geurt, bijen zoemen
Verzadigd door de lucht,
de liefde en het licht,
laat ik mij zoenen

Mariken 6-3-2012

Een reactie op “Zal ik een kleedje spreiden”

  • Guido:

    Dit versje kwam dus ’n dag of tien geleden van mijn dochter in de Auvergne. Volgens mij heeft ze talent. Ik zal af en toe nog wel eens ’n schrijfseltje van haar plaatsen. Overigens zou het hier de eerste aangename lentedag worden. Dat valt me niet mee. De zon was daarvoor iets te laat en er staat een frisse wind, bij (om 16 uur) 16 graden. Op ons balkon (fotootje) is het lekker, maar als Sante Brun aan de prosecco gaan, nou nee.

Reageer