Wie is online
3 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven

Terug naar de gouden standaard

Een politicus met gouden haar (‘terug naar de gouden standaard’) gaat naar een vegetariër om te vragen of het vleeseten afgeschaft moet worden, en verdomd: hij zegt ja, dat moet.

Die politicus gaat ervan uit dat je het kiezersvolk zelfs nog naar de stembus krijgt om enthousiast ‘ja’ te stemmen als hij voorstelt dat we de vuurstenen vuistbijlen terug willen, reken maar uit: volop werkgelegenheid bij het opgraven van vuursteen in Zuid-Limburg en het op traditionele manier bewerken ervan tot deze nuttige gereedschappen voor de pure holbewonende keukenprins. Bijkomend voordeel: Polen en Roemenen hebben van dat vak geen kaas gegeten, die weten niet eens hoe ze een botte bijl scherp moeten krijgen en kaas eten ze alleen van óns brood.

Verder op SanteLOGie

Reageer