Wie is online
10 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
februari 2012
Z M D W D V Z
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829  

Milieufederatie en omwonenden winnen procedure tegen Eindhoven Airport

De minister van Defensie en de staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu hebben onvoldoende onderbouwd waarom ze menen dat de geluidsproductie bij Eindhoven Airport in het weekend en op feestdagen aanvaardbaar is voor de omwonenden. De rechtbank ’s-Hertogenbosch vernietigt daarom het besluit van de overheid om een ontheffing voor de luchthaven vast te stellen zonder zogenoemde eenderderegeling.

De Stichting Brabantse Milieufederatie en de Vereniging Belangenbehartiging Omwonenden Welschap vroegen de minister en de staatssecretaris de eenderderegeling voor Eindhoven Airport opnieuw in te voeren. Die regeling hield in dat het aantal vluchten in het weekend en op feestdagen niet hoger mocht zijn dan een derde van het gemiddeld aantal vluchten op de overige dagen van de week. De overheid nam de regeling echter niet op in de ontheffing voor het vliegveld voor de jaren 2010 en 2011.

Lees verder op Rechtspraak.nl

Zie ook: Eindhoven Airport negeert crisis

Reageer