Wie is online
6 bezoekers online
Schrijf ons
Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina.
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->


Instagram

Rubrieken
Portal
Portal van bekende en vooral minder bekende bloggers en opiniemakers.
English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archief
februari 2012
Z M D W D V Z
« jan   mrt »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829  

Milieufederatie en omwonenden winnen procedure tegen Eindhoven Airport

De minister van Defensie en de staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu hebben onvoldoende onderbouwd waarom ze menen dat de geluidsproductie bij Eindhoven Airport in het weekend en op feestdagen aanvaardbaar is voor de omwonenden. De rechtbank ’s-Hertogenbosch vernietigt daarom het besluit van de overheid om een ontheffing voor de luchthaven vast te stellen zonder zogenoemde eenderderegeling.

De Stichting Brabantse Milieufederatie en de Vereniging Belangenbehartiging Omwonenden Welschap vroegen de minister en de staatssecretaris de eenderderegeling voor Eindhoven Airport opnieuw in te voeren. Die regeling hield in dat het aantal vluchten in het weekend en op feestdagen niet hoger mocht zijn dan een derde van het gemiddeld aantal vluchten op de overige dagen van de week. De overheid nam de regeling echter niet op in de ontheffing voor het vliegveld voor de jaren 2010 en 2011.

Lees verder op Rechtspraak.nl

Zie ook: Eindhoven Airport negeert crisis

Reageer