Wie is online
22 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
januari 2012
Z M D W D V Z
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Henk for president

Als het CDA dan toch moet blijven bestaan, dan toch zeer graag onder de leiding van de Groningse paardenfokker Henk Bleker. Ik bedoel: als het CDA dan toch moet blijven bestaan, dan toch zeer graag in de vorm van


<-De cartoon is van Siegfried Woldhek, die er deze week de cartoonprijs voor kreeg.


een ‘Lach- und Schiessgesellsschaft’. Geen risico dat zo’n partij de linkse partijen nog voor de voeten zou lopen, geen enkel excuus om er zelfs nog maar op te stemmen en zolang het nog bestaat is het lachen geblazen.

Lees verder op SanteLOGie

3 Reacties op “Henk for president”

 • Peter Stiekema:

  Kennelijk heeft Henk Bleker zichzelf kandidaat gesteld om de nieuwe CDA-leider te worden. ‘Als ze me hebben willen, dan kan dat’. Vermoedelijke nieuw partijsloganE FOPSPEEN VAN DE SAMENLEVING

 • Peter Stiekema:

  Las op de site van de Tel dat er in Den Haag beroering is ontstaan vanwege het feit dat Henk zijn liefje Barbara gisteren per regeringstoestel heeft mee laten vliegen naar de Internationale Grüne Woche in Berlijn. Dat is absoluut not done. Maar ja, Die Grüne Woche is natuurlijk wel heel toepasselijk. Ook interessant: Wie betaalt de rekening van dat reisje? En een zinnetje: ‘Als je meewilt naar de Grüne Woche dan kan dat’ lijkt me niet echt voldoende als verklaring.

 • Ferd:

  Radicale middelmaat
  Hoe je ’t ook wendt of keert, dat CDA met die nieuwe oprisping van “radicaal midden” zal blijven sukkelen met zijn steeds verder afbrokkelende omvang en krampachtige normen en waarden-kretologie. De partij is te labiel en wankelmoedig voor enig fundamenteel beleid en vormt het tegendeel van de zo gewenste mentaliteit van zeg maar “Vrije radicalen”, omdat radicaliteit alles vergt behalve middelmaat. En dan hebben we het nog niet eens over dat beschamend gebrek aan potentiele politieke leiders die geen van allen enige animo vertonen om de roestige CDA-kar uit de PVV- en VVD-modder te trekken. De Groningse pony-fokker Bleker is slechts een scherts-lijsttrekker, zelfs in het hoge noorden amper geschikt als prins Carnaval…

Reageer