Wie is online
5 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
januari 2012
Z M D W D V Z
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

PVV-taal

stassen_in_NOS_Jourfnaal_230x122Het Limburgs Dagblad maakt melding van een door het PVV-Statenlid Cos Bosman aan zijn partijvrienden verzonden e-mail, waarin hij een collega PvdA-politicus kwalificeert als ‘een stuk uitgekotst halalvlees (maar dan van een Turks varken)’. Daar kan Dion ‘klotskop’ Graus nog wat van leren.

Foto: PVV-Fractievoorzitter Stassen kondigt in het NOS Journaal van 13 uur het vertrek van Bosman uit de Limburgse Staten aan.

SanteLOGie

2 Reacties op “PVV-taal”

  • […] Zie ook: PVV-taal […]

  • peter stiekema:

    De interne mail van Bosman dateert van een jaar geleden. Destijds is het binnen de fractie gehouden. Nu er in de pers rumoer over is, acht fractievoorzitter laurence Stassen de tijd gekomen om maatregelen te nemen. Fris stelletje die PVV, van vrouwenmeppers tot brievenbuspissers en nu dus ook rassenhaters. Maar kijken we daar nog van op? En wat vinden Henk en Ingrid, het PVV-stemvee, daar eigenlijk van? En CDA en VVD? Je zult als regeringspartijen maar van zo’n stelletje ongeregeld afhankelijk zijn. Hoe schaamteloos dat dat maar blijft voortduren.

Reageer