Wie is online
2 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
december 2011
Z M D W D V Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Cordon sanitaire?

Sante Brun vindt het hoog tijd voor een ‘absoluut cordon sanitaire rond de PVV.

SanteLOGie

2 Reacties op “Cordon sanitaire?”

  • Guido:

    Heel erg: die installatie van de dierenpolitie door Dickerdack ((c) Ferd OdC) met als middelpunt Dion de Waanzinnige, zich noemende de echte baas van de dierenpolitie.

  • peter stiekema:

    En gisteren zat die onwaarschijnlijke droplul bij Wauw en Pitteman, waar hij hoopte op een heldenontvangst, maar deskundig de oortjes gewassen kreeg van de andere aanwezigen. Onder hen oud-VVD-Kamerlid en toekomstig Statenlid Laetitia Griffith (vooral bekend uit de party-verslagen van het Stan Huijgensjournaal in De T., overigens) Zij vond die caviapolitie best aardig, maar meende dat gruwelijke Graus vooral ook zijn best moet doen om huiselijk geweld aan te pakken – want de griezel is immers ervaringsdeskundige bij uitstek. Hij mishandelde zijn vrouw (en ongeboren kind) in een moeite door. Maar dat deel van justitie zat niet in zijn pakket zei hij, daar waren andere collega’s voor verantwoordelijk. Tsja, wie? de dronken vechtersbaas in Nieuwspoort? De brievenbuspisser?

Reageer