Wie is online
6 bezoekers online
Schrijf ons
Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina.
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->


Instagram

Rubrieken
Portal
Portal van bekende en vooral minder bekende bloggers en opiniemakers.
English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archief
november 2011
Z M D W D V Z
« okt   dec »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Oeverloos gezeur

bewegwijzeringNergens meer gezeur dan over het al dan niet weren van de auto uit de Bestse Hoofdstraat. Tot in het oneindige. Oorzaak? Tegenstrijdige ‘belangen’, hoewel niemand precies weet wat z’n belang is.

Ik zou zeggen, begin nou eens met een deugdelijke bewegwijzering die het doorgaande verkeer uit de Hoofdstraat houdt. Voorkom dat ‘vreemdellingen’ op de Oirschotseweg, ter hoogte van het Kruispark de weg naar Son en Breugel vragen. Op de rotonde in de Ringweg staan wel ‘s-Hertogenbosch en Sint-Oedenrde aangegeven, maar wie naar Son moet, zoekt het maar uit.

Lees de complete column op Manieren

2 Reacties op “Oeverloos gezeur”

 • Vic Kerkhoff:

  Niks oeverloos gezeur!
  De raad heeft vorig jaar unaniem een motie van de PvdA gesteund en het college heeft die motie overgenomen. Flaneren in de Hoofdstraat, terrasjes en geen stank van voorbij razende auto’s. Dat was de opolossing. Twee parkeergarages met voldoende ruimte, eindelijk een kans voor echte ondernemers in Best. Nee hoor, die bestaan hier kennelijk niet! Eindelijk een ferm besluit, dus er maar weer van afwijken. Best op z’n smalst!
  Vic Kerkhoff, fractievoorzitter PvdA Best

  • Guido:

   Sluit mooi aan bij mijn betoog, uitgezonderd de eerste zin. Maar de PvdA heeft gezien de voorgeschiedenis het recht, zich van dat gezeur vrij te pleiten.

Reageer