Wie is online
3 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
november 2011
Z M D W D V Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Het is nog tegen de wet ook

Al die principiële politiekers als de CDA-ers Ferrier en Koppejan, die tegen hun opvattingen in stemmen en zich, zoals in het geval K. vervolgens een gelukkige christen democraat noemen, weten die wel dat ze in feite tegen de wet handelen? Zo niet, dan is het tijd om op te rotten.

Verder op Manieren

2 Reacties op “Het is nog tegen de wet ook”

  • Ja, dat is een van de verbazende dingen in onze zogenaamde democratie, met name de fractiediscipline en het bijbehorende platlullen van dwarsliggers zijn in strijd met de meest elementaire uitgangspunten van de parlementaire democratie. Ik kijk dan ook met enige verbazing naar de ophef die nu ineens wordt gemaakt omdat rond de hele geschiedenis met de euro de democratie er niet meer aan te pas komt. Van echte democratie is zowel op nationaal als Europees als wereldniveau nog nooit echt sprake geweest, en dat is maar goed ook. Als we echte democratie hadden gehad, dan was de belastingheffing al lang afgeschaft en reed iedereen 300 km per uur met het licht uit.

  • peter stiekema:

    Er wordt waarschijnlijk bedoeld: ‘Zonder last van ruggegraat’.

Reageer