Wie is online
10 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
oktober 2011
Z M D W D V Z
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

‘Rechterlijke macht 200 jaar’

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         Dit jaar viert de rechterlijke macht in Nederland zijn 200-jarig bestaan. Of je dat letterlijk moet nemen, laat ik in het midden, want rechtspraak in welke vorm en van welke kwaliteit dan ook in de Nederlanden is natuurlijk veel ouder. Niettemin: ter gelegenheid van dit jubileum vinden er in oktober diverse activiteiten plaats in en rond het Bossche Paleis van Justitie. Zo is er een expositie over de rechtspraak van vroeger en nu. Ook zijn er lezingen en wordt er een historisch toneelstuk opgevoerd. Ten slotte kunnen inwoners en bezoekers van de stad wandelen langs plaatsen en gebouwen die herinneren aan oude rechtszaken en vroegere misdaden.

Meer op rechtspraak.nl

Reageer