Wie is online
17 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
september 2011
Z M D W D V Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Water zou oorzaak zijn brand zendmast Lopik

De brand in de zendmast van Lopik is mogelijk het gevolg van een combinatie van water in de antennekabels en niet goed werkende meetinstrumenten. Dat blijkt uit nieuw onderzoek dat in handen is van de NOS.

Nos.nl

De ontvangst van Radio 1 is in Zuid-Oost-Brabant nog steeds matig tot slecht; de sterkte van de zender Lopik fluctueert als het ware.

Zie ook:

Wie controleert en stuurt Novec 

Steeds verder van huis met radiozenders

Etherontvangst Radio 1 regio Eindhoven al jaren pet

Een reactie op “Water zou oorzaak zijn brand zendmast Lopik”

  • In de Tweede Kamer was vanmiddag een debat tussen enkele ‘specialisten’ en minister Maxime Verhagen (EZ) over Telecomkwesties. Daarbij kreeg het analoge radiozenderpark marginale aandacht. Verhagen etaleerde zijn onmacht waar het gaat om de slechte ontvangst in sommige delen van Nederland, met een verwijzing naar het feit dat het functioneren van de zenders afhankelijk is van ‘private partijen’.

Reageer