Wie is online
9 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
augustus 2011
Z M D W D V Z
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Steeds verder van huis met radiozenders

De radiozenders in Nederland vormen nu een complete puinhoop. Nadat het programma Met het oog op morgen gisteravond de spanning over het al dan niet arresteren van Gadaffi in het door de rebellen veroverde Tripoli tot ongekende hoogte had opgevoerd – presentator John Jansen van Galen moet het zweet op het voorhoofd hebben gestaan – namen bepaalde hotemetoten in weet ik waar ‘hun verantwoordelijkheid’.

Het kanaal, waarop BNR (nieuwsradio) in Zuid-Oost-Brabant, de wat Radio 1 betreft slechtst bediende regio, pleegt uit te zenden, werd bij wijze van spreken door de publieke nieuws- en sportzender ‘in beslag genomen’, teneinde de ontwikkelingen in Libië beter te kunnen doorgeven. En wat gebeurt er? Een of andere malloot  van de KRO gaat daar een muziekprogramma zitten presenteren. Niks nieuws. En dan te weten dat BNR, ook in de nacht, elk half uur een zogenaamde nieuwsupdate geeft.

Vanmorgen vroeg, bij de start van het Radio 1 Journaal was de puinhoop compleet. Het kanaal van BNR gaf alleen maar ruis en het signaal van de publieke zender was zwakker dan ooit.

Ik ga even weg uit Nederland.

Zie ook onder meer dit.

Een reactie op “Steeds verder van huis met radiozenders”

Reageer