Wie is online
2 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
augustus 2011
Z M D W D V Z
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Een krant van en voor kinderen

Helaas heb ik geen aantekening gehouden van alle opmerkelijke dingen die ik de afgelopen jaren in nrc.next ben tegengekomen. Ik bedoel dan vooral wat ik maar vriendelijk ‘nieuw taalgebruik’ zal noemen. Ik ben vergevingsgezind dus ik vergeet snel. Maar eentje van vorige week herinner ik me nog wel, namelijk de melding in een bericht op de voorpagina dat de raad van commissarissen van Ajax (altijd gedacht dat dat een voetbalclub was) vergaderde ‘met zonder’ Johan Cruijff. Taalgebruik van een achtjarige.

Complete column op SanteLOGie

Reageer