Wie is online
7 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
augustus 2011
Z M D W D V Z
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Eigentijdse bridgeuitslagen (3)

Tot zelfs de landelijke media zijn op de affaire gesprongen. NRC.Next schrijft haar ‘opa’ NRC Handelsblad (term uitgevonden door columnist Alexander Klöpping) over in de rubriek komkommernieuws. ‘Best in rep en roer door “foute tekst” in bridgeuitslag.’ Het bericht eindigt met de zin: ‘De Bridgeclub Best meldt op zijn site dat het passende maatregelen overweegt tegen de schrijver.’
BCB heeft helemaal geen eigen website. Ze spuit haar informatie via een zogenaamde portal van de Nederlandse Bridgebond. En daar is over de miskleun bij het publiceren van de uitslagen in het weekblad niets te vinden. Het is duidelijk dat de BCB de kwestie het liefst zo gauw mogelijk wil vergeten.

4 Reacties op “Eigentijdse bridgeuitslagen (3)”

Reageer