Wie is online
5 bezoekers online
Schrijf ons
Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina.
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->


Instagram

Rubrieken
Portal
Portal van bekende en vooral minder bekende bloggers en opiniemakers.
English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archief
juni 2011
Z M D W D V Z
« mei   jul »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Aparte registratie, waar kennen we die van?

De PVV, dat is toch een onmisbare partij. Nu heeft een zijner Kamerleden weer bedacht dat de huidige manier van statistiek bedrijven de criminaliteit van derde-generatie jod… oh, sorry, allochtonen niet apart meer noteert, en dat verhindert dat we die mosl… eh allochtonen niet tijdig in de kraag kunnen vatten. Een grote misstand die terstond gecorrigeerd dient te worden. We zijn nog op tijd, want die derde generatie allochtonen is nu nog onder de tien jaar oud. Denken ze. Al zal de aangeboren criminaliteit zich natuurlijk al wel vanaf de derde maand zwangerschap van de moeder manifesteren in belletje trekken bij bange oude mensen.

Verder op SanteLOGie

Wanneer is iemand een allochtoon?

Reageer