Wie is online
3 bezoekers online
Schrijf ons
Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina.
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->


Instagram

Rubrieken
Portal
Portal van bekende en vooral minder bekende bloggers en opiniemakers.
English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archief
april 2011
Z M D W D V Z
« mrt   mei »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Zutphen verstopt het Blokker/Wibra/H&M complex

 
Een verstandig stadsbestuur heeft ervoor gezorgd dat vertegenwoordigers van het Blokker/Wibra/H&M complex allemaal bij elkaar in één enigszins terzijde gelegen straat staan, de Breukerstraat; ook daar hebben ze zo weinig mogelijk veranderd aan het gebouw waarin ze gehuisvest zijn – zo zit Vero Moda in een Middeleeuws pandje dat gevaarlijk achterover helt, en zit de gevelreclame en de ingang van Bart Smit niet aan het monumentale pand waarin de speelgoedzaak is gevestigd maar op de gevel van een klein onopvallend pandje ernaast — zelf trouwens een bescheiden maar smaakvol ontwerpje uit de jaren dertig.

Lees meer over het gave Zutphen op SanteLOGie

4 Reacties op “Zutphen verstopt het Blokker/Wibra/H&M complex”

 • Guido:

  Oirschot, zich noemende, ‘monument in het groen’, staat winkelketens wel toe, zich te vestigen aan de Markt (Blokker), maar dan moeten ze afzien van hun traditionele ‘logo’. Zo mooi verstoppen als Zutphen, dat is er toch niet bij (HEMA aan de Rijkesluisstraat). Ook wordt het historische centrum, met vele terrassen, verpest door de stank en en het lawaai van het verkeer, dat geen strobreed in de weg wordt gelegd.
  Leeuwarden heeft zijn kleinschalige binnenstad verknald met enkele hoge gebouwen, waaronder het nieuwe Provinciehuis (!) aan de Tweebaksmarkt.

 • Wat een onzin van deze auteur. We hebben in Zutphen niet eens een H&M en de Wibra zit er ook niet!

 • Guido,

  Je hebt die foto trouwens fraai bewerkt.

 • Guido:

  Geen Wibra en H&M? Wat maakt het uit? Sante heeft het over een complex en bedoelt het overdrachtelijk. Ik was vandaag in Z. en zag onder meer een Kruidvat en een Blokker. Van hetzelfde laken.

Reageer