Wie is online
1 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
april 2011
Z M D W D V Z
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

De wereld vergaat, maar nu even niet

Dat is elk jaar weer een mooi moment: als het einde nabij is. Want altijd zijn er weer luitjes die niet kunnen wachten tot de Mayakalender afloopt in 2012, die het al eerder zien aankomen – ik heb zo’n vermoeden dat ze het er een beetje om doen, dat ze de geschiedenis in willen gaan als degene die als eerste aankondigt dat het afgelopen is met de geschiedenis omdat de wereld definitief op het punt staat op tilt te slaan.

Verder op SanteLOGie

Een reactie op “De wereld vergaat, maar nu even niet”

  • peter stiekema:

    Ik keek deze week naar ‘Man bijt hond’ het aso-programma aller aso’s. Daar werd een bezoekje gebracht aan een nieuw soort ‘zorgboerderij’ van mensen die zeker weten dat ons land in 2012 verwoest zal worden door een gigantische Tsunami. Persoonlijk ben ik dan weer blij dat ik nog een meter of zestig hoger woon dan in Aalten, maar goed. Inmiddels hadden zich daar twaalf mensen verzameld, die nijver het land bewerkten, en alles weckten wat er maar te wecken viel. Misschien dat ze straks ook Lazarus nog uit de dood kunnen op- en inwe(c)k)ken, maar dit terzijde. Ik hoop in ieder geval dat het glasvoer (u moet tevens de groe(n)ten van Hak hebben) genoeg is voor de duizenden die gewapenderhand vanuit de Hollandse riolen op zoek gaan naar hoger gelegen voedsel, maar daar werd verder niet naar gevraagd.

    Er schijnen ook al lieden te zijn, die een ark gebouwd hebben, teneinde de rampspoed te overleven. Bij een beetje Tsunami vind je die ark, als een monument van zinloosheid, dan weer terug op deze of gene torenflat, maar ach, leuk voor de Doe-Het-Zelfwinkel, moet je maar denken.

    Voor het overige lijkt het me wel gezellig, om met z’n allen in één klap naar de verdommenis te gaan. Jammer van de uitvaartverzekering en het niet opgenomen spaargeld, zei de zuunige Hollander. Maar misschien accepteert de veerman naar de Hades wel een girootje. Want geld in de mond is ook zo onhygiënisch, nietwaar?

Reageer