Wie is online
14 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
maart 2011
Z M D W D V Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Onwijzerig Oirschot

onwijs_oirschot

Oirschot, monument in ‘t groen, gaat het echt met zijn tijd mee.

In de loop van het laatste halfjaar is er, ten gerieve van toeristen en andere vreemdelingen een woud aan richtingborden verschenen. Er is blijkbaar zoveel te wijzen. Al te selectief zijn, kan tot ruzie leiden, dus vooruit dan maar.

Zo krijg je wel toestanden als <- hier aan de Kempenweg bij de rotonde met de Oude Grindweg.

Voor wie zijn die borden bestemd? Ongetwijfeld ook voor de automobilisten, maar die zouden op die drukke doorgaande weg moeten stoppen, om ze te kunnen lezen. Dat doet natuurlijk niemand.

Ik zou zeggen, zet borden dáár waar ze nuttig zijn. Sinds de Lidl zich aan de Rijkesluisstraat heeft gevestigd, staan daar alleen maar containers voor kleding; voor de glascontainers moet je volgens de kassamevrouw bij winkelcentrum De Poort zijn. Twee keer onder veel gemopper van Levensmaatje het rondje gereden op de parkeerplaats daar, maar een glascontainer? Ho maar. En de aanwijzing ontbreekt natuurlijk ook.

Onwijzerig Oirschot.

Reageer