Wie is online
7 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
februari 2011
Z M D W D V Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Hitler

Midden-Oostendeskundige Bertus Hendriks, die naar verluidt al weken slaapt achter dat opklappende tv-toestel in Nieuwsuur, maakte een ongenadige vergelijking, na Ghadaffi’s toespraak. Namelijk met de speech van Hitler, eind april 1945, zoals te zien in de film Der Untergang. Op dat moment was Adolf nog bevelhebber over twaalf kinderen en een ondergrondse bunker met zuipende en neukende laatste volgelingen. Een geweldig woedend geraaskal van een gepatenteerde krankzinnige, die als laatste inziet dat hij aan het eind is van zijn mogelijkheden.

Lees alles op SanteLOGie

2 Reacties op “Hitler”

  • Guido:

    Die vergelijking met Hitler van Bertus Hendriks is mij ontgaan, waarschijnlijk doordat ik naar gewoonte mij van de pratende hoofden van Nieuwsuur had afgewend, teneinde opnieuw vast te stellen dat Hart van Nederland (SBS6) als het er op aan komt, wel degelijk zo’n onderwerp als de Arabische revolte adequaat weet aan te pakken. Maar als ervaringsdeskundige (WO2) was de naam Hitler mij gisteravond ook herhaaldelijk over de lippen gekomen.

  • peter stiekema:

    Hoewel de kat op de foto zo te zien wanhopige pogingen doet om te ontsnappen, is Wilders kennelijk een dierenliefhebber. Adolf was dat ook. Hij hield zielsveel van zijn Duitse herder Blondi (lid van de Waf Waf SS). Zelfs zoveel dat hij in de Berlijnse bunker een Cyanidepil in Blondi´s bek stopte. Je zou er bijna een cartoon voor Joop.nl van kunnen maken. Bijna, uiteraard…..

Reageer