Wie is online
5 bezoekers online
Schrijf ons
Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina.
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->


Instagram

Rubrieken
Portal
Portal van bekende en vooral minder bekende bloggers en opiniemakers.
English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archief
december 2010
Z M D W D V Z
« nov   jan »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Beginnend boze burger

Net even mijn straat doorgelopen en voor mijn krantje een paar foto’s gemaakt, daarbij natuurlijk wel lekker door de knieën gezakt. Dan krijg je inderdaad het beeld van een afgelegen bergweg ergens in deRocky Mountains. De gemeente heeft besloten de sneeuwschuivers in de garage te laten ‘want van het sneeuwschuiven worden de wegen alleen maar gladder.’ Ja ja. Nou glad is het inderdaad niet, want er is nauwelijks doorkomen aan als je geen Hummer hebt. Ik begin al gewend te raken aan het onheilspellende krassen van de hard bevroren sneeuw onder de auto, ik vraag me maar niet af wat daar allemaal beschadigd kan raken. Schadevergoedingsgedachten dringen zich op. Ik begin een boze burger te worden, merk ik tot mijn schrik.

Verder op SanteLOGie

Een reactie op “Beginnend boze burger”

Reageer