Wie is online
2 bezoekers online
Schrijf ons
Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina.
Voor alle nieuwe posts…

volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Rubrieken
Portal
Portal van bekende en vooral minder bekende bloggers en opiniemakers.
English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archief
oktober 2012
Z M D W D V Z
« sep   nov »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Wanneer komt er ’n einde aan ’t politieke gezeur?

Als het over de bestuurscrisis in Best gaat, dan dringt zich nu vooral de vraag op: wanneer kom er eens  een einde aan het politieke gezeur?  Tijdens een aan het onderwerp te wijden raadsvergadering op 15 oktober, op instigatie van de  ‘formateurs’ van CDA en VVD?  We zullen zien, in de veronderstelling dat een en ander zich in de openbaarheid zal afspelen.

Meer op Manieren. Daar is reageren ook mogelijk.

Update: Er is sprake van (toch) een meerderheidscoalitie, met Gemeentebelangen en Jongerenpartij.

Persbericht gemeente Best

2 Reacties op “Wanneer komt er ’n einde aan ’t politieke gezeur?”

  • Guido:

    Of het ’t einde betekent van het politieke gezeur, valt nog te bezien en in hoeverre een extra raadsvergadering daarin een rol zal spelen, eveneens, maar er is tot verrassing van de oppositie, met name Best Open en D66, sprake van een coalitie-akkoord tussen CDA en VVD enerzijds en de kleinere partijen Gemeentebelangen (GB) en Jongeren (JO) anderzijds. Dit valt vandaag te lezen in het ED. Daarbij zou Wout Gloudemans (GB) de door het aftreden van D66-er Ine Meeuwis vakante wethouderszetel innemen. Toch een meerderheidsakkoord, hoewel de door CDA en VVD aangegeven ‘marsroute’ anders bepaalde. Over de herverdeling van de portefeuilles zijn nog geen bijzonderheden bekend. Gloudemans was in een vorige zittingsperiode van de raad al eerder wethouder. Meer

Reageer