Wie is online
6 bezoekers online
Rubrieken
Weer

Weersverwachting
Eindhoven

Weeronline.nl - Meer weer in Eindhovenweeronline.nl Altijd jouw weer

Het getal dat je ziet (1-10) is het 'rapportpunt' dat het weer krijgt.

Sociale Media & RSS

Tweet de voorpagina

Archief
augustus 2012
Z M D W D V Z
« Jul   Sep »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Is die bouw wel gecontroleerd?

Het restaurant Quatre Bras op de hoek van de Nieuwstraat en de Bosseweg (eigenlijk ‘drukfout’ want ooit weg naar Den Bosch) in Best, waarvan zaterdagavond een plafond naar beneden is gekomen, met als gevolg één naar het zich laat aanzien licht gewonde, mag dan een respectabele historie hebben, het is als gebouw allesbehalve een oud cavalje. Bovendien is het recentelijk nog verbouwd en gemoderniseerd.

Verder op Manieren

Een reactie op “Is die bouw wel gecontroleerd?”

  • Guido:

    Aan een onderzoek hoeft politie BOS (Best-Oirschot-Son en Breugel) niet meer te denken. ED meldt vanmorgen, met foto (‘Plafond valt omlaag’) dat zondag al druk aan het herstel werd gewerkt. Ik dacht altijd dat bij dit soort incidenten het parool luidde: nergens aankomen. Maar ‘Quatre Bras’ verscheen gisteren niet eens in de politieberichten…

Reageer