Wie is online
5 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
oktober 2023
Z M D W D V Z
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Een avond met leuke doorkijkjes

a_quotels er zoveel geluld moet worden, dan heb ik er totaal geen zin meer in.’ Je moet naar durven. Je hoogtijdagen in de peilingen zijn alweer een paar maanden achter de rug, je snapt er inmiddels geen reet meer van en dan zeg je dat – niet de gaten hebbend dat het meteen ook een korte samenvatting van je eigen partijprogramma is: ‘blijf met je poten van de koeien en van de agrarische industrie af dan heb je aan mij geen kind’. Dat je dan nog het lef hebt om een uiterst bekwame en door alle wateren gewassen politicus als Frans Timmermans mee te delen dat hij veel water bij de wijn moet doen om bij haar in de gratie te komen, maakt het hele potsierlijke verhaal van die gezellige mevrouw genaamd Kerrelijn van der Plas helemaal af.

Meer op SanterLOGieVoorpagina hhBest

Reageer