Wie is online
4 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
mei 2023
Z M D W D V Z
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Gek woord

minister Micky Adriaansens van Economische Zaken vindt graaiflatie een ‘gek woord’, zegt dat misbruik van de inflatie door het bedrijfsleven met extra prijsverhogingen ter wille van de winst niet waar is en dat het vieze woord polariserend werkt. Haar VVD-partijgenoot Marc Rutte, Minister President, drukt zich vanuit zijn legendarische slimheid wat voorzichtiger uit. Hij vindt het bewijs van het economisch bureau van de Rabobank voor graaiflatie ‘nogal dun’. Zat daarmee op het spoor van de baas van het lekkere die beweert dat de grote winst in de VS wordt gemaakt. Op Radio1.be werd het nieuws van de dag ook besproken, maar met de meer dan in Hilversum gebruikelijke kwinkslag: ‘bepaald geen linkse rakkers’ zeiden ze daar van de bank-economen.

Meer op ManierenVoorpagina hhBest

2 Reacties op “Gek woord”

  • peter stiekema:

    Je zou toch verwachten dat de minister van Armoedebestrijding, Carola Schouten (CU) eens iets van zich laten horen. Ze was al een totale mislukking op Landbouw en Visserij, nu is ze dat ook op Armoedebestrijding.

    • Guido:

      Zag op tv een boer uit Zwartewater (‘Oud en stijf en nog steeds geen wijf’) die een foto van haar aan de muur had. Gevraagd waarom, zei hij: ‘Ze heeft iets magisch’.

Reageer