Wie is online
5 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
mei 2022
Z M D W D V Z
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Het Kremlin in Limburg

anneer zal het geweest zijn? Ergens midden jaren tachtig, schat ik. Ik was op de redactie van het Limburgs Dagblad in Heerlen onder meer belast met de begeleiding van de stagiairs van de opleidingen in de journalistiek, voornamelijk mensen die werden gestuurd door de Academie voor Journalistiek in Tilburg, maar ook wel studenten van de School voor Journalistiek in Utrecht.

Meer op SanteLOGieVoorpagina hhBest

2 Reacties op “Het Kremlin in Limburg”

  • Herman Spinhof:

    Ik dacht dat je daar in de jaren zeventig zat, met een column op de voorpagina meen ik me te herinneren!
    Toen het LD door het Telegraaf concern werd overgenomen, heb ik met studenten van de SvdJ Utrecht nog protestacties gevoerd en muurkranten geplakt in de stad #Heerlen

  • Sante Brun:

    Herman, zo zie je maar hoezeer het verleden verwrongen naar ons toekomt. Ik heb van 1 juli 1967 tot 11 november 1999 bij het LD gewerkt en ik heb alleen in het laatste jaar daar een dagelijkse column gehad, links onderaan op pagina 3. Veel later heb ik nog eens een lang stuk geschreven over de affaire De Telegraaf/LD 1972, waarin ik vermeldde dat we bij onze acties in 1972 de steun kregen van studenten van de School voor Journalistiek, die informeerden waar ze de bommen moesten leggen…

Reageer