Wie is online
13 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
april 2022
Z M D W D V Z
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

De paasnachtmerrie

en kubieke rode kool, een omvallend glas terwijl het gevuld wordt uit een gieter, een poot van een kreeft er volledigheidshalve in; een witte aspergepunt steekt uit dat blok rode kool, er achter probeert een groene asperge ook in beeld te komen; twee meiraapjes vliegen in het rond, een aangesneden granaatappel hangt wankel op de rand van de rode kool, een langwerpig radijsje staat parmantig op zijn punt en zwaait een beetje met zijn bovengrondse plantje, dat duidelijk te weinig licht heeft gehad. Ik neem een schijfje citroen waar, twee vliegende doperwten en acht stilliggende dito’s; twee kwarteleitjes zijn ook nog in de buurt verdwaald. Het geheel heet Inspiratie 2022, nieuwe LENTE.

Meer op SanteLOGieVoorpagina hhBest

Reageer