Wie is online
13 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
november 2021
Z M D W D V Z
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Wat er toe doet en wat niet

rie tieners kwamen om het leven bij een ongeluk in Helmond. een vierde jongen werd zwaar gewond. Dit drama hield de media het afgelopen weekeinde uiteraard bezig, maar er rezen daarbij enkele onbeantwoorde vragen. De bestuurder van de auto was onbevoegd en bij de auto waarin ze reden, toen ze frontaal op een ambulance botsten, werd een cilinderfles lachgas aangetroffen. Van wie was de auto en hoe kwamen ze eraan? Mijn hoop op beantwoording van onder meer deze vragen was gevestigd op de regionale krant. Die hoop is ijdel gebleken.

Meer op ManierenVoorpagina hhBest

2 Reacties op “Wat er toe doet en wat niet”

  • Een week na het gebeurde kon of wilde de politie het ED nog niets zeggen over de wijze waarop de jongens aan de auto kwamen, waarmee ze verongelukten. Hetzelfde over eventueel lachgasgebruik, terwijl het vaststellen daarvan aan de hand van autopsie een kwestie van uren of dagen is.

  • Het blijkt een huurauto, waarmee de jongens veel te hard hebben gereden. Of ze de wagen met medeweten van de huurder hebben meegenomen kan de politie volgens het ED niet zeggen.

    Onaanvaardbaar.

Reageer