Wie is online
5 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
maart 2021
Z M D W D V Z
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Verschil tussen krantenkoppen en werkelijkheid

Omtzigt  

Lezing Modellen regeren Den Haag door Pieter Omtzigt op YouTube. Rode draad die er doorheen loopt: het verschil tussen krantenkoppen en werkelijkheid. Duurt ongeveer half uur.

Omtzigt for president

Voorpagina hhBest

3 Reacties op “Verschil tussen krantenkoppen en werkelijkheid”

  • Sante Brun:

    ‘Omtzigt for president’. Zou ik toch een beetje mee uitkijken. Ik begrijp uit CDA-kringen dat onze Pieter aldaar zeer gewaardeerd wordt, maar ook ietwat wordt aangezien voor een psychopaat. De ontrafeling van de toeslagenaffaire vereist misschien wel een onverbiddelijk vasthoudende speurhond, maar een veeg teken is ook wel dat de boerenmiljonairs pal achter hem staan.

  • Maar heb je zijn lezing gevolgd? En iedereen mag wat mij betreft achter hem gaan staan, de nogal kwalijke suggestie van psychopathie daargelaten.

Reageer