Wie is online
10 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
maart 2021
Z M D W D V Z
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Ploumen mist voor open doel

et doek voor de Partij van de Arbeid en daarmee voor heel links Nederland viel op het moment dat Lillianne Ploumen – eindelijk mocht ze eens meedoen aan een groot debat, van EenVandaag – bedremmeld zweeg nadat ze door demissionair minister van Financiën en lijsttrekker van het CDA, Wobke Hoekstra, was gekapitteld over een paar dingetjes waar ze part noch deel aan had gehad en waarvoor Lodewijk Asscher al zijn politieke carrière had opgegeven.

Meer op SanteLOGieVoorpagina hhBest

3 Reacties op “Ploumen mist voor open doel”

  • Ik heb toch echt verstaan, dat Ploumen Hoekstra voor de voeten wierp, dat Hoekstra, c.q. CDA, in Rutte III de mede door de PvdA in Rutte II gemaakte fouten had kunnen herstellen.

    • Ik moet wel zeggen dat ik het item pas ná de eerste seconden heb gevolgd. Maar toen Hoekstra haar zijn bestraffende opmerkingen (misschien nogmaals) voor de voeten had gegooid, bleef ze toch echt bedremmeld zwijgen

  • Leon Kennis:

    Blijft natuurlijk wel raar om iemand te verwijten dat hij/zij niet gecorrigeerd heeft wat ík zelf niet goed gedaan heb (zou hebben…)

Reageer