Wie is online
2 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
februari 2021
Z M D W D V Z
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28  

Boekstartkoffertje

Het-boekstartkoffertjeCultuurSpoor Best is tijdelijk gesloten. Hierdoor kunnen ouders geen BoekStartkoffertje ophalen. De gewilde oranje koffertjes, met daarin twee gratis babyboekjes, worden daarom tijdelijk uitgedeeld bij het consultatiebureau in Best.

BoekStart is een landelijk programma dat kinderen van 0 tot 4 jaar en hun ouders van boeken laat genieten. Jonge ouders ontvangen daarvoor de zgn. BoekStartbon als hun kindje ongeveer drie maanden oud is. Met deze bon kunnen ze hun kindje gratis lid maken van de Bibliotheek en meteen het BoekStartkoffertje ophalen. In dit koffertje zitten twee gratis babyboekjes en flyers van BoekStart met handige informatie over het belang van lezen en voorlezen bij hele jonge kinderen.

 

 

 

Bij de koffertjes, die nu via het consultatiebureau uitgereikt worden, zit een begeleidende brief. Hierin staat ook vermeld dat ouders na ontvangst van het koffertje, hun kindje online aan kunnen melden via www.cultuurspoorbest.nl . Het pasje kunnen zij dan ophalen tijdens de openingstijden van de afhaalbieb.  Het kind is dan meteen gratis lid tot zijn achttiende jaar. Ouders kunnen hun kindje uiteraard op een later tijdstip ook in de Bibliotheek aanmelden. Met de bijgevoegde BoekStartbon kunnen zij dan naar de vestiging komen.

Voorpagina hhBest

Reageer