Wie is online
2 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
januari 2021
Z M D W D V Z
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Rond 15 februari wellicht prikken inwoners Best

 

Een gedeelte van sporthal Naestenbest wordt ingericht als vaccinatielocatie tegen het coronavirus. De bedoeling is omstreeks 15 februari de eerste prikken te gaan zetten, meldt de gemeente Best. Er komt een aantal priklijnen. Ook wordt een wachtruimte ingericht. Na het plaatsen van de prik is er een wachttijd van 15 minuten in verband met eventuele reacties. Inwoners uit Best en omstreken kunnen terecht bij deze vaccinatielocatie. Zij ontvangen van het RIVM een uitnodiging voor vaccinatie.

Afbeelding: de eerste oproepen voor 85-plussers zijn vrijdag en zaterdag in Best gearriveerd. Ze moeten daarvoor vooralsnog twee keer naar een Indoor Sportcentrum in Eindhoven.

 

 

 

Sporthal Naestenbest is een locatie die prima ingezet kan worden voor het vaccineren van de inwoners, meent het gemeentebestuur. De ligging, sanitaire voorzieningen en parkeergelegenheid voldoen aan de gestelde eisen.
Wanneer het weer toegestaan is om binnen te sporten, kan het gebruik van de sporthal iets betekenen voor de sportverenigingen die sporten in de hal. De gemeente gaat hierover in gesprek met de verenigingen.

Routebeschrijving vaccinatie-locatie

Volg de ontwikkeling van het coronavirus in Best

Het RIVM meldt: Vandaag ontvangen de eerste 50.000 mensen uit de groep 85 tot en met 89 jaar een uitnodiging van het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu  voor een coronavaccinatie. Zij kunnen vervolgens zelf een afspraak voor vaccinatie maken via het GGD Gemeentelijke Gezondheidsdienst -callcenter. In de GGD-vaccinatielocatie krijgen ze het coronavaccin van BioNTech/Pfizer toegediend. Ook morgen en komende week worden nog uitnodigingen verstuurd naar de 85-89-jarigen. In totaal krijgen ongeveer 258 duizend mensen een uitnodiging.

Voorpagina hhBest

6 Reacties op “Rond 15 februari wellicht prikken inwoners Best”

Reageer