Wie is online
8 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
april 2020
Z M D W D V Z
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Raad Best vergadert digitaal

De gemeenteraad van Best vergadert vanaf mei digitaal. Hierdoor kan de raad toch besluiten nemen. De vergaderingen zullen live te volgen zijn op internet via best.notubiz.nl. De raadsvergadering is ook te zien  op Omroep Best tv.
Voorlopig staan de volgende digitale vergaderingen gepland: woensdag 6 mei, 20.00 uur: themasessie wonen; maandag 11 mei, 19.30 uur: raadsvergadering.

 

 

 

De raad zou in mei het voorstel over de regeling muziek-, dans en dramaonderwijs behandelen. In verband met de huidige situatie is echter besloten het voorstel nu niet te behandelen. Dit betekent dat de gemeente de inhoudelijke onderdelen van dit voorstel niet binnen de gewenste tijd kan uitvoeren. Daarom is besloten de huidige regeling nog een jaar te aan te houden.

Het is momenteel weer mogelijk dat een docent aan huis één op één lesgeeft aan kinderen onder de 12 jaar, mits er tot de leerling 1,5 meter afstand wordt gehouden. In principe mag iedereen drie bezoekers ontvangen, dus maximaal 3 kinderen thuis zou ook mogen.
Voor jongeren boven de twaalf geldt de afstandseis van 1,5 meter, ook onderling. Hiervoor moet de ruimte geschikt zijn.

gemeentebest.nl  Voorpagina hhBest

Een reactie op “Raad Best vergadert digitaal”

 • Webbrowser Chrome meldt na aanklikken best.notubiz.nl:
  Je verbinding is niet privé
  Cybercriminelen proberen mogelijk je gegevens van http://www.best.notubiz.nl te stelen (bijvoorbeeld wachtwoorden, berichten of creditcardgegevens). Meer informatie
  NET::ERR_CERT_COMMON_NAME_INVALID

  Firefox geeft een vergelijkbare melding, schrijft ons een Bestenaar.

  We hebben de webmaster van de gemeente Best hiervan in kennis gesteld.

Reageer