Wie is online
7 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
april 2020
Z M D W D V Z
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Grens bij Poppel gewoon open

De Belgische grens bij Poppel was op 15 april gewoon open. Douane noch politie te bekennen. De brandstofpomphouder, die zijn handel speciaal voor de Nederlanders pal tegen de grens (aangeduid door het blauwe bordje achter het hek rechtsonder) heeft gebouwd, heeft zijn winkel gesloten maar het tanken kan met de pinpas betaald worden. Euro 95 € 1,15/L tegen € 1,44 (merkbenzine) in Nederland. Normaal is het hier aanschuiven voor mensen uit Tilburg en omgeving, zeker in het weekeinde. Nu schijnt niemand het te weten.


3 Reacties op “Grens bij Poppel gewoon open”

 • Dave:

  Ik ben er net nog geweest maar de Belgische politie stond ter hoogte van het tankstation te controleren, durf niet te zeggen of je nu mag tanken of niet?
  Ik ben net voor de grens maar omgekeerd, had geen zin in een boete…
  Bij van Raak komen alleen Nederlanders tanken, je kan op dit momrent alleen met pin betalen dus beetje stom eigenlijk, maar goed dat is mijn mening.

 • De Belgische autoriteiten is ons bericht kennelijk niet ontgaan. 😉

 • Dave:

  Tja ik durf het niet te zeggen…
  Ik ben wel benieuwd of je nu wel of niet mag tanken bij van raak ?
  Was maar snel omgedraaid haha
  Ik had beter even kunnen wachten en kijken hoe en wat.

Reageer