Wie is online
22 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven

Contactinfo Bestwijzer bij hulpvraag

coronapost


De Bestse huisartsen hebben een isolatiepost in sporthal Naestenbest. Afspraak via eigen huisarts.


Contactinfo Bestwijzer: 0499 770110 of infopuntbest@levgroep.nl. Vandaar uit worden de vragen uitgezet. Medewerkers helpen u via telefoon, Skype, WhatsApp en via email.

coronapost2Ook inwoners die geen Facebook hebben kunnen hulp vragen of aanbieden. Mag of kunt u uw huis niet uit en heeft u hulp nodig, bijvoorbeeld voor boodschappen of de hond uitlaten?


Nummer trekken bij de huisartsenpost


Of kent u ouderen, kwetsbaren of alleenstaanden die hulp nodig hebben? Vraag dan op PleinBest.nl om hulp: voor uzelf of voor iemand anders. Dit kan op de pagina ‘Elkaar helpen’. Op die pagina kunt  u ook reageren een hulpvraag, of zelf een hulpaanbod toevoegen.

Huisarts Remon Hendriksen: ‘Op onze isolatiepost zien wij mensen met milde klachten, zien wij mensen die matig ziek zijn en zien wij ernstig zieke patiënten.’

Volgens het RIVM telde Best vanmiddag om 14 uur 21 patiënten (benadering, gebaseerd op gegevens van gemeente en/of GGD).

Het RIVM toont een kaart van Nederland, waarop het aantal patiënten per gemeente wordt weergegeven. Best valt op het moment onder de categorie 25-50 per 100.000 inwoners, exacte weergave als je met de muis aanwijst 70,4 (stand 26 maart). Bij de berekening van het aantal patiënten zijn we uitgegaan van 30.000 inwoners. Neem je 30% van 70,4 dan kom je uit bij 21.  Dat is dus onze ‘benadering’.

Zie ook de methode die de huisartsen gebruiken

Blader door de rubriek Best op hhBest

Een reactie op “Contactinfo Bestwijzer bij hulpvraag”

  • Huisarts Remon Hendriksen uit Best:
    De onderlinge samenwerking tussen huisartsenpraktijken loopt goed. De samenwerking met ambulancedienst en beide ziekenhuizen loopt goed. Geweldig de inzet van de praktijkondersteuners! Deze crisis heeft het teamgevoel versterkt

Reageer