Wie is online
8 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
augustus 2019
Z M D W D V Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

‘De scholen zijn weer begonnen’, jaja

oversteken

Boven: De onbeveiligde oversteek naar de scholen tussen de Prinses Margrietlaan en het Heikantpad, onder: de voor zowel fietsers als voetgangers beveiligde oversteekplaats tussen de Eendenhei en (school) de Wolvenhei.


Niet nagegaan, of die spandoeken er weer hangen in Best: ‘De scholen zijn weer begonnen’. Maar wel de oversteek-situaties in de wijk Heivelden opnieuw bestudeerd.

Vorig jaar werd het zebrapad over Heivelden Zuid tussen de Prinses Margrietlaan en het Heikantpad, een schoolroute, verwijderd. Vooral bij het aangaan van de basisschool tussen de Wolvenhei, de Paardenhei en de Vlinderhei is het dan wachten geblazen – immers tegelijkertijd passeren daar de automobiele schoolbrengers. Ik moet zeggen dat ik daar als voetganger wel veel autobestuurders ontmoet die keurig voor mij stoppen. Toch ben ik voorstander van een beveiliging als die voor voetgangers èn fietsers op Heivelden Zuid tegenover de school aan de Paardenhei. Werkt ook nog eens verkeersremmend; er zijn er daar heel wat die ‘m flink op z’n staart trappen.

Een reactie op “‘De scholen zijn weer begonnen’, jaja”

  • Verkeersdeskundige zegt in Een Vandaag TV 29-1-2020: ‘Het opheffen van zebrapaden is een knieval voor de hufterige automobilist.’ Steek in je zak, ook gemeente Best.

Reageer