Wie is online
5 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
juli 2019
Z M D W D V Z
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Gouden jubileum van een rectificatie

krantk was 30 jaar, net twee jaar werkzaam op de redactie van het Limburgs Dagblad in Heerlen en als ‘chef binnen- en buitenland’ was ik daarmee vrijwel automatisch de ruimtevaartdeskundige van de redactie. Daar had ik natuurlijk zelf ook de hand in gehad – ik ‘deed’ al de auto’s, dat kon er nog wel bij.

We hadden pas een nieuw redactiesysteem ingevoerd, waarvan een van de twee nieuwe chefs centrale redactie, Walter Padberg, mij de opdracht gaf een speciale bijlage te produceren, als begeleiding voor de berichtgeving over de aanstaande Amerikaanse landing op de maan.

Meer op SanteLOGieVoorpagina hhBest

Een reactie op “Gouden jubileum van een rectificatie”

  • Dit stukje gaat over ideeën pikken. Dat verschijnsel is zo oud als de wereld. Mijn vader zou zeggen: “’t is of ik het eet”. Zelf heb ik het ook meegemaakt. Een suggestie voor een uitgaansrubriek op zaterdag. De collega stond direct op en liep er mee naar de hoofdredacteur.

Reageer