Wie is online
1 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
juni 2019
Z M D W D V Z
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Door twijfel besprongen

opsporingNa de zekerheid, uitgestraald door de onderzoekers van MH17, politie en justitie overheerst nu bij het napraten in talkshows en op sociale media (ik vlooide alleen Twitter uit op deze hashtag) de twijfel.

Hoe confronteren we Rusland en Oekraïne bij deze gang van zaken met onze rechtsstaat? Helaas niet best. Dit moet je natuurlijk los zien van de weigeringen tot medewerking van de Russen. Op De Ochtend van 4 hoorde ik Mieke van der Weij tussen muziek en blunder (voorbeeld volgt) in verkondigen: ‘De boeventronies komen ons vanaf de voorpagina’s tegemoet.’, terwijl…

Meer op ManierenVoorpagina hhBest

2 Reacties op “Door twijfel besprongen”

  • Je noemt daar een punt dat direct na het neerschieten van MH17 een aantal keren aan de orde is geweest en sindsdien niet meer: dat de schutters van mening waren dat ze op een Oekraïens militair toestel schoten. Daarvoor zou ook pleiten dat een moeizaam Oekraïne ingesleepte raketinstallatie schielijk weer het hazenpad koos toen bleek dat er een grote fout was gemaakt.

  • De eerlijkheid gebiedt mij nog op te merken dat Mieke van der Weij een lange staat van dienst heeft als radiomaker. Zij is daar juist gisteren voor onderscheiden met de Zilveren Reissmicrofoon. En, ja, iedereen mag wel eens een fout maken, ook de beste.

Reageer