Wie is online
9 bezoekers online
Schrijf ons
Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina.
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->


Instagram

Rubrieken
Portal
Portal van bekende en vooral minder bekende bloggers en opiniemakers.
English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archief
april 2019
Z M D W D V Z
« mrt   mei »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Gebouw van de 21e eeuw

lochal2

Eindelijk eens in de Tilburgse LocHal gaan kijken. Het is uiterlijk een rechthoekig gebouw. Ik herinner mij een ronde hal met stervormig aangelegde sporen, waarop de stoomlocomotieven naar binnen werden gereden voor onderhoud. Zal indertijd wel veranderd zijn. De LocHal is nu een ‘economisch-culturele’ ontmoetingsplaats met onder meer bibliotheek, vergaderruimtes, werkplekken om te internetten en horeca.

 

 

 

De LocHal is nog niet helemaal klaar. Displays die verwijzen naar de toiletten ontbreken bij voorbeeld en ook de omgeving is nog ‘in behandeling’.

Een mevrouw benaderde ons met het verzoek, op de LocHal te stemmen als Gebouw van het Jaar. Nu ben ik niet zo van personen en dingen van het jaar. Maar laat ik toch iets van een oordeel geven: gebouw van de 21e eeuw. Al wordt hier waarschijnlijk al over tien jaar heel hard om gelachen.

Voorpagina hhBest

Een reactie op “Gebouw van de 21e eeuw”

  • Stadschoreograaf Martijn van Dijck twittert: Dat zou zomaar eens een herinnering kunnen zijn aan de Polygonale Loods, die aan de andere kant van de noordelijke stationsentree gelegen is en is getransformeerd tot EVE. Ook een erg fijne plek

Reageer