Wie is online
6 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
april 2019
Z M D W D V Z
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Was je niet en geniet

Voordat ik aan dit stukje begon raadpleegde ik deze site Ik bedoel: voor je het weet zet je je te kakken als een smeerkees. Ik zou daar op zich niet eens erg veel bezwaar tegen hebben, maar als het niet hoeft bewaar ik de kwalificatie graag tot een volgende gelegenheid.

Wat ik bedoel is dit: ik douche hooguit tweemaal per week. En die douches spelen zich af onder matig warm water (37 graden) en duren iets meer dan één minuut. Ik gebruik douchegel alleen voor de voor de hand liggende lichaamsdelen, zoals oksels en niet nader te specificeren geheime delen. En de voeten, natuurlijk.

Meer op SanteLOGieVoorpagina hhBest

2 Reacties op “Was je niet en geniet”

  • Op de radio hoorde ik gisteren een mevrouw beweren dat het nemen van een bad gelijk staat aan dat van een douche. ??? Levensmaatje haalde mij uit de droom, ze zei: ‘de meeste mensen staan een kwartier onder de douche.’ Ter nadere info (ik heb lak aan dit soort privacy-eisen): L. en ik gebruiken op vrijdagavond hetzelfde badwater. Meer weten? Dan lezen we de vpro gids…

  • peter stiekema:

    Ik herinner me dat er destijds, in de jaren vijftig, aan de Hofstraat in Apeldoorn een badhuis was, oftewel een gemeentelijke badinrichting, waar je voor een luttel bedrag een warm bad kon nemen. Mijn oma woonde enkele huizen verder en een oom van mij maakte er iedere zaterdagmiddag dankbaar gebruik van. Wij, jochies van een jaar of vier, vijf werden gewassen in een ijzeren teil in de keuken, ook altijd op zaterdag.
    In 1956 verhuisden we naar een nieuwbouwflat in Apeldoorn-Zuid, alwaar inderdaad een badkamer met een zitbad was ingebouwd. Iedere zaterdag in bad en de rest van de week klungelden we wat in de keuken. In die tijd deed je, meen ik me te herinneren, ook nog een week met een onderbroek, tenzij er ergens onderweg van zaterdag tot zaterdag een ongelukje plaats vond en je eerder aan een schone broek toe was.
    Nu ga ik iedere dag onder de douche, minstens vijf minuten. Het ligbad blijft meestal ongebruikt. En als je nog even wacht dan zal de schone dagelijkse onderbroek binnen enkele jaren dienen te worden vervangen door een incontinentieluier. Als je op vakantie gaat kun je dan nog uitsluitend terecht in Hotel Incontinental of in een impotentenkamp
    Live sucks and then you die.

Reageer