Wie is online
12 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
januari 2019
Z M D W D V Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Waarom internetprovider KPN de pot op kan (2)

Het is landelijk nieuws. Ruzie rond KPN, dat onder anderen haar ‘dochter’ Xs4all, een van de eerste en daardoor meest ervaren  internetproviders van ons land, definitief wil inlijven. Echt niet vinden ondertussen meer dan 30.000 Xs-klanten, aangevoerd door Kristel Verdel, die een petitie lanceerde. Eerder schreef ik al een stukje ‘waarom internetprovider KPN de pot op kan’. Mijn motieven gelden uiteraard onverkort. Verdel constateerde trouwens vanmorgen fijntjes dat KPN op de beurs aan de oren wordt getrokken.  Je kunt de petitie hier ondertekenen.

Voorpagina hhBest

Een reactie op “Waarom internetprovider KPN de pot op kan (2)”

  • In een evaluatiegesprek, ried een medewerker van Xs4all ons aan, te experimenteren met versie Plus, omdat we de prijs van Pro aan de pittige kant vinden. Het verschil is een download-uploadsnelheid van 200 megabits/sec tegenover 500. Zou moeten kunnen bij twee gebruikers.
    Niet dus. Dat komt doordat wij onder meer voor YouTube rechtstreeks gebruik maken van de internetverbinding buiten de tv-ontvanger (de ‘opzetbox’) om. Bij Plus hapert dan de streaming. Gauw weer terug naar Pro. Gelukkig is dat bij Xs4all zo gepiept.

Reageer