Wie is online
5 bezoekers online
Schrijf ons
Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina.
Voor alle nieuwe posts…

volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Rubrieken
Portal
Portal van bekende en vooral minder bekende bloggers en opiniemakers.
English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archief
januari 2019
Z M D W D V Z
« dec   feb »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Hebt u ‘n vuurtje voor me?

haardvuurTer compensatie van de gevoelige prijsverhoging van het gas – bijna negen procent – overweeg ik een goedkoop zootje hout aan te schaffen voor de open haard. Twee kubieke meter ovengedroogd berkenhout voor de prijs van 345 kubieke meter aardgas, zie ik ergens. Moet kunnen. Meer op SanteLOGieVoorpagina hhBest

Een reactie op “Hebt u ‘n vuurtje voor me?”

  • peter stiekema:

    Tsja, ondertussen zet ik de thermostaat van de verwarming op 15 graden. Pas als mijn vrouw van haar werk terugkeert gaat die naar 18 graden en deel ik warme dekens uit. Zodra de bedtijd nadert, en dat is bij ons al tegen 21 uur, gaat de verwarming naar 15 graden terug. De warme dekens gaan dan naar onze honden en katten.

    Waar doet me dit aan denken? Oh ja, aan die Roemeense dictator, die heel de plattelandsbevolking naar tochtige flats in de steden verbande, al waar de verwarming soms enkele uren per dag werkte. Met de steun van oud-Brabant Pers collega Jehan Kuypers die deze dictator zowat heilig verklaarde. Zou hij ooit op zijn schreden zijn teruggekeerd? We kunnen het hem niet meer vragen.

    Ondertussen is het raadzaam om Omroep Max te vragen voortaan inzamelingen te organiseren voor bejaarde Nederlandse ouderen in tochtige slecht geïsoleerde woningen in ons land in plaats van dat geld te sturen naar kansloze bejaarden in Moldavië en Zuid-Ossetië of zoiets.

    Ben ik cynisch? Nee hoor hooguit sarcastisch.

Reageer