Wie is online
6 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Sorry, deze optie is tijdelijk niet beschikbaar. Gebruik eventueel 'Reageer' onder een willekeurig bericht. Veilig en in principe niet openbaar.

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

Portal
Portal van bekende en vooral minder bekende bloggers en opiniemakers.
English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archief
mei 2018
Z M D W D V Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Tommy Wieringa, schrijver:

Ook al woon ik ver van Best en heb ik nog maar drie kliko’s voor de deur, de boosheid over de grenzeloze bedilzucht en schaamteloze surveillance van de gemeentelijke overheid is goed navoelbaar.

(AD/R Nieuwsmedia) Voorpagina hhBest

Een reactie op “Tommy Wieringa, schrijver:”

  • Wieringa stapt vanaf heden over naar de nrc, waar hij Bas Heijne als columnist opvolgt. In een interview door de Leeuwarder Courant staat de motivatie:
    De column die hij voor het AD en de regionale kranten schrijft, is voor hemzelf een onzichtbare column. „Geen van mijn vrienden leest mijn column, omdat ze de kranten waarin-ie verschijnt niet lezen. Ik ontvang die kranten zelf ook niet en bovendien heb ik geen idee hoe goed mijn column wordt gelezen. Ik kreeg weinig respons, weinig weerklank.”
    Note hhBest: Beetje raar dat Wieringa kennelijk nog nooit van internet en Topics heeft gehoord, de gratis digitale ‘kiosk’ voor de abonnees van alle dagbladen van De Persgroep, inclusief de Volkskrant.

Reageer