Wie is online
3 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
april 2018
Z M D W D V Z
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PleinBest maakt flitsende start

voetbalspel

Het was extra druk op de zaterdagmarkt, vanmorgen. Niet alleen door het zomerweer dat gezinnen en individuelen naar het Bestse centrum lokte – volle terrassen – maar ook door de flitsende start van het sociaal-maatschappelijke initiatief PleinBest.nl, ondertitel: ontmoeten, vinden en verbinden.

 

 

 

 

PleinBestPleinBest is een digitaal initiatief, dat hier een analoge, gezellige presentatie beleefde, inclusief dit voetbalspel en de kans om prijzen te winnen. Digitaal of analoog, ‘maar de mens staat centraal,’ aldus een van de organisatoren, Tom Lassing,

Ga naar de website, als je dat al niet  met je telefoontje en de QR-code hebt gedaan om de bedoelingen van PleinBest te onderzoeken en je eventueel als deelnemer aan te wenden.

Voorpagina hhBest

Reageer