Wie is online
3 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

Portal
Portal van bekende en vooral minder bekende bloggers en opiniemakers.
English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archief
maart 2018
Z M D W D V Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Achtmaal drie voor twaalf

Het aantal politieke partijen dat in Best aan de gemeenteraadsverkiezingen deelneemt is ongewijzigd sinds 2014: acht. Even heeft het er naar uitgezien, dat oud-wethouder Leo Bisschops, die zich in 2014 van zijn lokale partij Best Open af-splitste, met een eigen lijst zou komen, maar hij heeft wat ‘anders belangwekkends’ te doen. De tekst gaat verder onder (beetje scrollen) de fotomontage.

lijsttrekkers

Telkens links-rechts, lijsttrekkers van D66, CDA, Christen Unie, PvdA, Gemeentebelangen, Best Open, Jongerenpartij JO en VVD, in volgorde van optreden, tijdens een debat, zaterdagavond in ‘t Tejaterke


 

 

 

De pubieke belangstelling voor het lijsttrekkersdebat was hoopgevend groot: de tribune zat vol. De door vrijwilligers uit de kring van ‘t Tejaterke – op zichzelf een voorbeeld is van geslaagde burgerparticipatie – georganiseerde avond was geen moment saai of vervelend. Dat kwam niet in de laatste plaats door de cabareteske en af en toe relativerende presentatie.

De inleidingen door de lijsttrekkers waren georganiseerd in de stijl van het tv-programma Het Lagerhuis, waarbij een telkens op drie minuten voor twaalf afgestelde klok een belangrijke rol speelde. Slechts enkelen kwamen met die drie minuten spreektijd toe en hoefden niet te worden ‘afgeklapt’.

Voorpagina hhBestVerkiezingsprogramma’s 

Reageer